Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Penne med artiskok og champignon

Vegansk

Gør grøntsagerne i stand: Snit forårsløg på skrå, hvidløg i skiver og champignoner i kvarte. Artiskokhjerter og cherrytomater halveres.
Varm olien på en pande og svits forårsløg, hvidløg og pinjekerner i 1 min.
Tilsæt derefter champignoner og artiskokhjerter og svits det 2-3 min.
Kom tomaterne i og varm retten igennem. Smag til med salt og peber.
Kog pasta og afdryp den. Bagefter vendes den med grøntsagerne.
Kan pyntes med basilikum


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af CeciliaN

Ingredienser:

2 forårsløg
3 fed hvidløg
250 g champignoner
200 g artiskokhjerter fra dåse
12 cherrytomater
3 spsk olivenolie
2 spsk pinjekerner
salt og peber
400 g penne
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad