Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Rødbedepålæg

Rødbedepålæg

Vegansk

1 mellem lang rødbede
60 g Pinjekerner (Jeg brugte en pose fra Urtekram)
Reven peberrod
Havsalt
Solsikkeolie

Skræl rødbeden og skær den i mindre tern. Svits dem på panden i lidt smør eller olie til de er blevet bløde, de må ikke få stegekant på!

Rist pinjekernerne gyldne, mens rødbederne køler lidt af.

Riv peberroden.

Kom det hele i blenderen og tilsæt lidt havsalt og solsikkeolie. Blend og smag til undervejs.

Kom så meget olie i, at mosen bliver sammenhængende.

Kan nydes på et stykke rugbrød, flûtes eller bruges som dip til chips eller lign.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af chiliquilter

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

?
8 år siden

Ser interessant ud - er stor fan af rødbede.. Men er der noget andet man kan bruge end pinjekerner? Tænker at solsikkekerner er et godt alternativ..
chiliquilter
8 år siden

Hej Jacob,

Jeg lavede den med solsikkekerner her i weekenden og det fungerede fint :-)

/Chili