Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Canneloni med spinat og ricotta

Lakto + Ovo Vegetarisk

Sådan gør du:
Tag lasagnepladerne ud af køleskabet (så er de nemmere at rulle om lidt).

Forvarm ovnen på 200 grader (normal,ellers 180 varmluft).

Steg løg og hvidløg i olien til løgene er transparante. Tilsæt hakkede tomater. Evt også en boullionterning (er medregnet i kcal). Kog det op og smag til med salt, peber, basilikum og oregano. Lad det simre. Tilføj yndlingskrydderi-enmasse ;)

Tø spinaten op og pres det meste væde fra. Bland i en skål med ricotta og smag til med salt og peber.

Fordel spinat/ricotta blandingen på lasagnepladerne og rul dem til pastarør.

Tag et ovnfast fad og hæld 1/3 af tomatsovsen over.
Læg derefter dine pastarør i. Ovenhæld nu resten af tomatsovsen og drys med ost. Drys med lidt basilikum (for pynten skyld)

Sæt faden i ovnen i 30 - 40 min (stik i pastaen for at vurdere om den er god, hvis osten når at blive brun indenda, læg et stykke sølvpapir over).

Bon appetit!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af -Nanna91-

Ingredienser:

Det skal du bruge til ca. 4 pers.:

250 g lasagne al naturale, pastella
1 stort løg
20 g hvidløg
1 tsk rapsolie
1 dåse hakkede tomater, dåse
4 g oregano, tørret
400 g spinat, hakket, frost
1 bæger ricotta ost, santa lucia
80 g revet mozzarella 16%, karolines køkken
Knorr grønsagsboullion
salt + peber + basilikum + MASSER krydderier efter smag
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad