Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Havregrød med æbleguf

Havregrød med æbleguf

Lakto + Ovo Vegetarisk

Nam hvor er den lækker! :) og let

Havregrød:
Havregryn og vand lægges i to serveringsskåle og stilles i mikroovnen ca. 1-1½ min.

Æbleguf:
Æblerne skrælles, skæres i både, og kernehuset fjernes, så smides de i en gryde og dækkes med vand, lad dem koge ud, når vandet er ved at være væk rør dem rundt til de bliver grødkonsistens og lad det sidste vand fordampe. tilsæt stevia, kardemomme og kanel.
Æbleguffen lægges ovenpå grøden.

Æggetop:
Æggehviden piskes stiv, og resten tilsættes. Læg den straks ovenpå æbleguffet og voila - Lækker, let, og sund dessert :)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af celinesofie

Ingredienser:

2 portioner:

Havregrød:
2x12 g. (grovvalsede) havregryn
5 spsk vand

Æbleguf:
2 små eller et stort æble (ca 150 g.)
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk stevia
vand

Æggetop:
1 æggehvide
1 skvis soyamælk
2 g. vaniliesukker
1 spsk stevia
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik