Havregrød med æbleguf
Lakto + Ovo Vegetarisk
Nam hvor er den lækker! og letHavregrød:
Havregryn og vand lægges i to serveringsskåle og stilles i mikroovnen ca. 1-1½ min.
Æbleguf:
Æblerne skrælles, skæres i både, og kernehuset fjernes, så smides de i en gryde og dækkes med vand, lad dem koge ud, når vandet er ved at være væk rør dem rundt til de bliver grødkonsistens og lad det sidste vand fordampe. tilsæt stevia, kardemomme og kanel.
Æbleguffen lægges ovenpå grøden.
Æggetop:
Æggehviden piskes stiv, og resten tilsættes. Læg den straks ovenpå æbleguffet og voila - Lækker, let, og sund dessert
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af celinesofie
Havregrød:
2x12 g. (grovvalsede) havregryn
5 spsk vand
Æbleguf:
2 små eller et stort æble (ca 150 g.)
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk stevia
vand
Æggetop:
1 æggehvide
1 skvis soyamælk
2 g. vaniliesukker
1 spsk stevia
Skrevet af celinesofie
Ingredienser:
2 portioner:Havregrød:
2x12 g. (grovvalsede) havregryn
5 spsk vand
Æbleguf:
2 små eller et stort æble (ca 150 g.)
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk stevia
vand
Æggetop:
1 æggehvide
1 skvis soyamælk
2 g. vaniliesukker
1 spsk stevia
Alle opskrifter af celinesofie: