Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

mousakka

Lakto + Ovo Vegetarisk

Auberginerne skives og saltes,tørres efter lidt til fri for salt og steges på panden.

Løg og hvidløg svitses i gryde.
Champignon hakkes semifint,det samme gør kikærter. De tilsættes i gryden og steger lidt til champignon har afgivet lidt vand. Tomat,krydderurter,de grønne og tomatpuré tilsættes,samt salt og peber og soya. Sovsen simre.

Mel og smør røres sammen til klump i gryde,mælk tilsættes. Når sovsen tykkes hældes salt peber,muskat og parmasan i.

Der hældes et lille lag tomatsovs i bunden af ildfast fad,derefter aubergine lag,igen tomatlag,auberginelag og til sidst bechamelsovsen.

I ovn på 180 grader i 40 min ca,eller til toppen er gylden


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af kagemonster

Ingredienser:

2 auberginer
500 g champignon
1 dåse kikærter
1 løg
3 fed hvidløg
1 dåse flåede hakkede tomater
1 tsk (små grønne sager jeg ikke kan huske navnet på,redigere senere)
En sjat soya
Frisk timian,basilikum og oregano
Tomatpuré(lille dåse)
1/2 l mælk
100 g parmasan
4 skeer mel
50 g smør
Salt peber og muskat
 
Se flere opskrifter på Andet