Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

lågsus svampelasagne:)

Lakto + Ovo Vegetarisk

Løg og hvidløg hakkes og svitses i gryde. Svamp hakkes og kommes med revne grøntsager i gryden og steger lidt. Rødvin,tomat og krydderier tilsættes. Det simre en halv times tid til det er kogt ind til en passende konsistens.fløde tilsættes,og simre lidt igen.

Smør smeltes i gryde,mel piskes i,mælk piskes i. Det varmes til det tykner. Parmasan tilsættes.

Lasagnen sammensættes.

VIGTIGT! Den skal trække et par timer før den kommer i ovnen,og gerne en halv time efter den tages ud også,sp blir den bedst.

180 grader ca 45 min. Garner med ost efter en halv time.


Den er lågsus...ikke sund;)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af kagemonster

Ingredienser:

200 g shitakii svampe
300g portobello
30g tørrede karl Johan
En halv revet squash
En revet gulerod
1 løg
3 fed hvidløg
2-3 dl rødvin
1 dåse hakkede tomater
Et skvat fløde
To allehånde
1 tsk røget paprika
En boullionterning
Peber

50g smør
4 skeer mel
5 dl mælk
Muskat,salt og peber
50 g revet parmasan

Evt ost som garniture
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad