Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Rugbrød

Lakto + Ovo Vegetarisk

200 g surdej
5 dl vand
500 g rugmel
1 spsk. honning/sirup
50 g maltmel

Ovenstående blandes og står lunt i 24 timer

20 g salt røres i, 200 g surdej tages fra og stilles i køleskab til næste bagning.

Derefter tilsættes:

3 dl vand
500 g rugmel

Dejen kommes i en smurt bageform, prikkes helt i bund med en gaffel, og hæver tildækket i 10-12 timer. Bages derefter ved 180 grader alm. ovn i 2 t 45 min. Smøres derefter med smør/olie, pakkes ind i et vådt viskestykke og køler af på en bagerist. Det er bedst at vente, med at skære i det til næste dag.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Leneb Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Brød