Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Auberginepaté

Lakto + Ovo Vegetarisk

Flæk auberginerne, skrab kernerne ud og skær dem i mindre stykker. Hak de soltørrede tomater meget fint. Svits auberginer med løg og hvidløg i smør, til auberginerne er klare. Tag panden/gryden af varmen og blend blandingen. Tilsæt tomater og valnødder og rør derefter piskefløden i lidt efter lidt og de to æggeblommer. Krydr med salt peber, muskatnød og timian. Pisk æggehviderne stive og vend det forsigtig i blandingen. Kom blandingen i en form og bag på nederste rille på 200 grader i 30-45 min.

Tilføjet: 14/1 2017 02:13 | 3 år siden

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af LulluxD

Ingredienser:

2 mellemstore auberginer (ca 600g)
150 g valnødder
100 g soltørrede tomater
1 revet rødløg
2 fed knust hvidløg
50 g smør
2 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 æggehvider
1 reven muskatnød
Timinan
Salt og peber
 
Se flere opskrifter på Postejer og andre ovnretter