Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Spinatfad med pastinakker

Spinatfad med pastinakker

Lakto + Ovo Vegetarisk

Spinatfad med pastinakker

Inspireret af en ret jeg fik på min yndlingsrestaurant i Flensborg har jeg kreeret denne ret. Forskellen er at den er enormt fedtfattig fordi spinaten ikke er stuvet og at jeg bruger pastinakker i stedet for kartofler, som de brugte på restauranten.

Ingredienser
1 stort grofthakket løg
900 g. optøet spinat
4 pastinakker, skåret i skiver.
En pose revet ost
Salt og peber
Paprika

Tænd ovnen på 200C. Kog spinaten, hæld væden fra og krydr med salt og peber, forkog pastinakkerne og steg løgene en smule. Læg det hele i et fad og top med revet ost som du krydrer med paprika.
Gratinér i ovnen indtil osten er gylden og server med salat og brød til.
Veganere erstatter selvfølgelig bare osten med vegansk ost. 


Bedømmelse: 4 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af AJ

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Grøntsagsretter

Alle opskrifter af AJ:



Spicy Bønnefad




Kommentarer

Klidmonsteret
11 år siden

Det ser lækkert ud...
Men den er lakto-vegetarisk og ikke lakto-ovo-vegetarisk...
Der er ikke æg i, jo...
anna-sofie
11 år siden

Det gør bare opskriften endnu bedre xD