Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

COCONUT VEGETARIAN is med fløde og BÆR

Lakto + Ovo Vegetarisk

Forberedelse

Vask fløden og fjern stenen, skåret i 4 dele. Sæt i en stegepande, tilsæt vand, zest, kokosnødspåner og revet ingefærrot. Kog over medium varme i ca. 10 minutter. Tilsæt honning eller sirup, 8-10 bær, reducer varmen og kog i yderligere 20 minutter, omrøring. Fjern fra varme og lad afkøle til stuetemperatur. Bland med kokosmælk, stivelse og citronsaft og slå med en blender. Skyd ikke meget intensivt, ellers vil blommens smoothie vise sig. Lad mousse med skiver. Sæt i fryseren. Efter en time, få det og bland det grundigt. Gentag proceduren flere gange, og lad ikke blandingen størkne og krystallisere. Server ved at skrabe de øverste lag med en ske.

Kilde https://vogueplay.com/dk/


Tilføjet: 9/7 2018 14:26 | 1 år siden

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Claus

Ingredienser:

10 modne blommer
6 spiseskefulde vand
1 citronskal
1/3 kop kokosnødspåner
2 cm af ingefærrot
½ kop flydende honning eller agave sirup, stevia, ahorn
2 kopper (ca. 450-500 ml) kokosmælk
saft ½ citron
½ tsk majsstivelse
2 håndfulde bær
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik