Rødbede spread
Lakto + Ovo Vegetarisk
Riv et stykke peberrod på ca. 1 cm fint. Hvis du bruger det revne peberrod, man kan købe i supermarkederne, skal du bruge ca. 1/4 bøtte eller efter smagKom alle ingredienser i food processoren og kør det til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og evt. mere peberrod.
Kan bruges som smørepålæg, fyld i pita/wraps og som dip til grøntsager.
Er super lækkert under avocado, på rugbrød for at give lidt bitterhed til avocadoens fedme.
Tilføjet: 18/10 2018 10:43 | 5 år siden
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Miahnsn
- 200 g. kogte butter beans
- 2 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- masser af frisk revet peberrod - smagen - aftager lidt efter et par dage i køleskabet, men så kan du bare friske op med et skud peberrod mere.
Skrevet af Miahnsn
Ingredienser:
- 175 g. kogte rødbeder- 200 g. kogte butter beans
- 2 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- masser af frisk revet peberrod - smagen - aftager lidt efter et par dage i køleskabet, men så kan du bare friske op med et skud peberrod mere.