Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Iskaffe sødet med stevia

Lakto + Ovo Vegetarisk

Til 10 kopper:


Bland appelsinskal i den varme espresso.
Lad afkøle til stuetemperatur og si appelsinskal fra.
Rør stevia i, hæld mælk i, og sæt i køleskab.

Ved servering ploppes en dut fløde/soyaskum i hver kop, og der drysses med revet muskatnød, kakao eller kanel.




Bedømmelse: 5 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Dronning Dagmar

Ingredienser:

18 dl koldt vand
1 teske revet appelsinskal
3,6 dl espresso
7,2 dl (soya)mælk
3/8 tsk steviosid (Iflg min måleske er det 0,625 ml x 3 = 1,875 ml)
 
Se flere opskrifter på Drikke


Kommentarer

Kat
10 år siden

Lyder rigtig lækkert, så giver den 5 chillier, selvom den ikke er prøvet af endnu :)