fyldt peberfrugt med tomatsovs og hvidløgsbrød
Lakto + Ovo Vegetarisk
-sæt bønnerne i vand natten over og kog dem i ca 50 min.-Find de pæneste peberfrugter i grønthandlen (jeg plejer at bruge røde og aflange) Skær toppen af og pil kernerne ud.
-kog basmatiris og ærter (hvis de er frosne)
-bland bønner, ris og ærter sammen med karry, salt, peber, finthakkedeløg, hvidløg og en lille smule muskatnød.
-put fyldet op i de skyllede peberfrugter og stil dem i ovnen 20minutters tid.
-Skær de friske tomater i stykker, lig dem i en skål og hæld kogende vand over. Pil derefter skrællet af dem og mos dem med en gaffel (flåede tomater i dåse kan også bruges).
- Kog kartoflerne/skære porerne i stykker.
-Hæld vand og tomatpuré i en gryde og lad det simre lidt før I tilsætter krydderierne og de flåede tomater.
- Hæld kartofler/porre i og lad det koge indtil peberfrugterne er nok. Tag peberfrugterne ud af ovnen og lad dem køle lidt af, mens I blender tomatsovsen
- Bag det brød du aller bedst kan lide (skal nok gøres i forvejen)/køb det hos købmanden.
- Rist det.
- Skær et fed hvidløg over og gnid det hen over brødet. Drys evt lidt salt hen over..
Værsegod:D!
Og I må undskylde jeg ikke har antal på mine ingredienser, men hvis man bruger en kvart pose ris og blander det op med det *1/8 bønner og *1/8 ærter burde man have nok.
*1/8 af det antal ris man bruger (:
Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Rikke Helene
basmatiris
brune bønner
ærter
1 løg
1 hvidløg
karry (efter behov)
salt
peber
muskatnød (MEGET LIDT!)
2 dl vand
stor Tomatpuré
4 Tomater
4 Cherrytomater
kartofler/porre
krydderier (timian, balsamikum, oregano)
et brød (hvis der ikke er æg og mælk i brødet, eller brødet undlades kan retten også være vegansk)
Skrevet af Rikke Helene
Ingredienser:
Peberfrugt (jeg bruger røde)basmatiris
brune bønner
ærter
1 løg
1 hvidløg
karry (efter behov)
salt
peber
muskatnød (MEGET LIDT!)
2 dl vand
stor Tomatpuré
4 Tomater
4 Cherrytomater
kartofler/porre
krydderier (timian, balsamikum, oregano)
et brød (hvis der ikke er æg og mælk i brødet, eller brødet undlades kan retten også være vegansk)
Alle opskrifter af Rikke Helene:
fyldt peberfrugt med tomatsovs og hvidløgsbrød
Tomatsuppe med pitabrød
Kommentarer
Abekatten
13 år siden
13 år siden
Jeg har en mistanke om at jeg kom lidt for mange bønner i risen, men ellers synes jeg det smagte rigtig godt.