Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Fyldte Coktail tomater

Lakto + Ovo Vegetarisk

Fyldte coktail tomater med mozzerella og timian.

En bakke coktail tomater
1 til 2 poser frisk mozzerella ost
Frisk timian
En smule olie

Smør et ildfast fad
Skær blomsten af tomaterne så der kommer en flade
og læg fladen ned af, skær et kryds i toppen
Skær mozzerellaen i små stykker og fyld dem i tomaterne
drys med timian

Bages i ovnen på 180 g til de er godt bløde og osten er gylden

Kan spises til forret på ! eller som tilbehør til et hvidløgsbrød. Vil foreslå dem med bagte hvidløg som du kan finde her på siden under brød.

Eller bruges som tilbehør til næsten alt.


Bedømmelse: 4 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af jeamea

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider