Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Spinat og feta i butterdej

Lakto + Ovo Vegetarisk

Tø spinaten op i kogende vand og pres al vandet ud i en si.

Rul 1 plade butterdej ud med lidt mel og dæk bunden af en bradepande. Rul endnu en plade ud og dæk siderne. Den sidste plade anvendes til toppen.

Svits løg i olien. Når løg er brunet, sluk for varmen og tilsæt spinat, feta og æg. Røres sammen.

Hæld blandingen op i bradepanden og dæk til med den sidste plade butterdej. Pensl med lidt mælk.

Bages i ovnen i ca. 20-25 min.

Serveres med tomatsalat.



Bedømmelse: 4 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af stjerne

Ingredienser:

1 løg

1 spsk oliven olie

Salt

½ kg frossen hakket spinat

150 gr hakket feta/salattern

2 æg

3 plader frossen butterdej

Mælk til pensling
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider