Pirogger (ca 12 styks)
Lakto + Ovo Vegetarisk
Dej:Pisk æg, olie og salt sammen.
Rør vand i og tilsæt mel.
Dejen æltes til den er smidig og stilles et koldt sted til den skal bruges.
Fyld:
Hak champignon, porrer og kartofler. Kartoflerne skal koges, og afdryppes.
Grønsagerne sauteres i olie, ca 3 min.
Rør resten af ingredienserne i sammen med grønsagerne.
Tænd ovnen på 200 grader.
Dejen deles nu i 12 små 'cirkler'.
Fyldes fordeles (ikke helt ud til kanten: den skal pensles med æg).
Dejes foldes omkring fyldet til en halvmåne.
Kanterne presses sammen med en gaffel, og pirrogerne pensles med æg.
Sæt dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 25 min.
Bedømmelse: 4 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af -Nanna91-
- 2 æg
- 2 spsk olie
- 1/2 tsk salt
- 1dl. vand
- ca 350 g hvedemel
Fyld:
- 250 g champignoner
- 2 kartofler
- 2 porrer
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk klippet purløg
- 2 hårdkogte æg (hakkede)
- 2 spsk. cremefraiche
- 1/2 tsk revet muskatnød
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1/2 spsk salt
Pensling:
1 sammenpisket æg
Skrevet af -Nanna91-
Ingredienser:
Dej:- 2 æg
- 2 spsk olie
- 1/2 tsk salt
- 1dl. vand
- ca 350 g hvedemel
Fyld:
- 250 g champignoner
- 2 kartofler
- 2 porrer
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk klippet purløg
- 2 hårdkogte æg (hakkede)
- 2 spsk. cremefraiche
- 1/2 tsk revet muskatnød
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1/2 spsk salt
Pensling:
1 sammenpisket æg
Alle opskrifter af -Nanna91-: