Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Risdeller

Risdeller

Lakto + Ovo Vegetarisk

Blend ris og bouillon til en ensartet masse. Purer linserne med kogevandet. Bland de resterende ingredienser med ris og linsepure. Justér med væde/mel til farsen har en blød, men fast konsistens. Steg dellerne i olie.

Som tilbehør har jeg lavet Chili/tomatdressing (se opskrift) eller Linse-kikærtehumus (se opskrift). Det er også godt med bagte rodfrugter eller dampet broccoli.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Astrid

Ingredienser:

4-5 dl kogte ris
1 dl bouillon, mælk eller vand
1 revet gulerod
1 revet løg
1 stort æg
2-3 spsk mel, f.eks. boghvedemel
4 spsk. kogte linser med kogevand
Chili
Paprika
Salt
Allehånde (eller peber)
Hakkede, friske krydderurter, f.eks. timian og koriander.
 
Se flere opskrifter på Frikadeller

Alle opskrifter af Astrid:



Naan

Bengalsk dal