Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Tomatrisotto med persille

Tomatrisotto med persille

Lakto + Ovo Vegetarisk

Hak løget fint og pres hvidløget.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie til de er bløde og klare.
Kom risottorisene ved og rist dem til de tar en smule farve.
Kom hvidvinen ved og lad det dampe lidt af.
Spæd gradvist op med boullion. Lad risene simre ca. 20 min til de er møre- de må endeligt ikke koge ud, sørg for hele tiden at spæde op med boullion.
Skær tomaterne i tern eller halve alt efter størrelsen.
Hak persillen fint.
Når risene er møre tilsættes tomater, halvdelen af persillen og fløden og lad det koge lidt sammen.
Rør osten i, så resten samler sig og bliver cremet.
Smag til med lidt salt, peber og citronsaft og drys med resten af persillen.

Serveres med groft brød og måske en grøn salat.


Bedømmelse: 6 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af MissMuffin

Ingredienser:

1 rødløg / alm. løg
1 fed hvidløg
150 g risottoris
1 dl tør hvidvin
ca. 8 dl kraftig grøntsagsboullion
250 g tomater
½ dl piskefløde
50 g friskrevet parmesan
1 lille bdt. persille
lidt olivenolie
lidt salt, peber og citronsaft
 
Se flere opskrifter på Risretter


Kommentarer

Bubbibæ
5 år siden

Nu er det anden gang vi har lavet den, og vi syntes det er en super opskrift :)