Fake kødboller / Fars til bøffer
Lakto + Ovo Vegetarisk
1 dåse kidney bønner5-8 champignoner
(Blendes sammen - behøver ikke være helt fint pureret)
Et løg hakkes fint og blandes i sammen med
Parmesan - revet (gir en virkelig god smag, men kan udelades).
Et par skiver tofu smuldres i (kan udelades men tofuen gir bollerne en lækker let konsistens)
Smages til med 2 spsk soya og friskkværnet peber og paprika
Evt også friskhakket persille
1 Æg og rasp tilsættes til farsen har en fastere konsistens.
Har ikke prøvet uden æg, men kan sikkert klares uden da bønner, svampe og tofu gir en pænt fugtig konsistens som holder tingene samlet

Tril til boller og dyp i lidt olie, på bagepapir og i ovnen.
ca 10-15 min på den ene side og så vendes og 10-15 min på den anden.
De bliver fint brune og lidt sprøde udenpå. Det skal de helst hvis der er tofu i, da det gør konsistensen mere skrøbelig.
Farsen kan også fint bruges til at lave burger-bøffer ud af!
VEGANSK: jeg tror nemt at opskriften går i en vegansk udgave, udelad æg og parmesan.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Eline
5-8 champinoner
1 stor løg
revet parmesan
et par skiver tofu
1 æg
rasp
soyasovs
friskkværnet peber
paprika
evt friske krydreurter
Skrevet af Eline
Ingredienser:
1 dåse kidneybønner5-8 champinoner
1 stor løg
revet parmesan
et par skiver tofu
1 æg
rasp
soyasovs
friskkværnet peber
paprika
evt friske krydreurter
Alle opskrifter af Eline:
Fake kødboller / Fars til bøffer
Tomat-Kashew spread
Fyldig, smagfuld grøntsagssuppe
Kommentarer
AnneU
9 år siden
9 år siden
Man kan sagtens lave retten uden æg, så tofu og bønnerne giver rigelige væske.
Dog synes jeg at retten har en meget neutral smag, selv om jeg kryddere godt til. Så jeg vil anbefalde at man måske marienere tofuen først, for at give ekstra smag.