Bønneburgere
Lakto + Ovo Vegetarisk
Tilberedning:1. Varm olien op på en stor tykbundet pande ved jævn varme. tilsæt løg og svits dem under jævn omrøring i 5 min.Tilsæt hk.hvidløg, koriander og spidskommen og svits videre 1 min. Tilsæt champignonerne og svits videre under jævn omrøring i 4-5 min, til al væde er fordampet. Kom det over i en skål.
2. Kom bønnerne op i en skål og mos dem med en gaffel. Rør svampeblandingen i sammen med persillen og krydr med salt og peber.
3. Forvarm ovngrillen. Del bønnefarsen op i fire lige store portioner, drys dem med lidt mel og form dem til fire flade, runde burgere.
Pensl dem med olie og steg dem under grillen i 4-5 min. på hver side....server i burgerboller med salat :O)
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af blomst
1 løg (finthakket)
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
125 g champignoner..hakket
425 g borlottibønner fra dåse skyllede og afdryppede
2 spsk hakket persille
salt og peber
burgerboller og salat, som tilbehør
Skrevet af blomst
Ingredienser:
1 spsk olie1 løg (finthakket)
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
125 g champignoner..hakket
425 g borlottibønner fra dåse skyllede og afdryppede
2 spsk hakket persille
salt og peber
burgerboller og salat, som tilbehør
