Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Bagt hokkaido og bulgur

Lakto + Ovo Vegetarisk

Bagt hokkaido, bulgursalat og chili-dip

Ingredienser:

• 1 hokkaido
• Marrakech-krydderi
• Olivenolie

• Bulgur
• Rødløg
• Forårsløg
• Agurk
• Cherrytomater
• Tørrede abrikoser
• Rød peberfrugt
• Bredbladet persille
• Basilikum
• Citron
• Hvidvinseddike
• Avocadoolie

• Cremefraise
• Hvidløg
• Chilisauce
• Tabasco



Bagt hokkaido: hokkaido, olivenolie, marrakech-krydderi.

Hokkaidobåde med skrald vendes i olivenolie og krydderier. Bages i 25 min. v. 200 grader.

Bulgursalat: bulgur, bredbladet persille, basilikum, cherrytomater, tørrede abrikoser, agurk, grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, avocadoolie-dressing (citronsaft, avocadoolie, hvidvinseddike, salt, peber).

Bulgur koges. Forårsløg, rødløg, peberfrugt, agurk og tomat hakkes fint. Persille og basilikum hakkes groft. Tørrede abrikoser opblødes i kogende vand og skæres i tern. Det hele blandes. Vendes med avocadoolie-dressing.

Chili-dip: Cremefraise, presset hvidløg, chilisauce, tabasco, evt. salt og peber.



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af marioe

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Kartofler og andre rodfrugter