Bagte græskar med timian
Lakto + Ovo Vegetarisk
Skyl græskar, flæk det, fjern kerner og skær det i smalle skiver - lad skrællen være på. Vendes grundigt i olie, timian og salt. Læg det hele på bagepapir og bag i ovenen v. 250 grader i 10-12 minutter.Salsa:
Skær tomater i kvarter, peberfrugten i små tern. Hak chilien fint - uden kerner! Bland det hele med eddike, hvidløg og salt - smag til, den må gerne være ret syrlig!
Anret det hele på et smukt fad - hæld salsa en over græskarerne - spis;-)
Opskriften er fra bogen flere suveræne salater, med lidt moderationer
PS. man kan også bruge en anden frisk krydderurt - jeg kan bare bedst lide timian;-)
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Trinche
2 spsk olivenolie
1 STOR håndfuld frisk timian
salt
Salsa:
300 g cherry tomater
1 gul peberfrugt
1/2-1 rød chili
1 fed presset hvidløg
2 spsk hvidvinseddike...måske lidt mere (eller hvid balsamico)
salt
Skrevet af Trinche
Ingredienser:
1 hokkaido græskar2 spsk olivenolie
1 STOR håndfuld frisk timian
salt
Salsa:
300 g cherry tomater
1 gul peberfrugt
1/2-1 rød chili
1 fed presset hvidløg
2 spsk hvidvinseddike...måske lidt mere (eller hvid balsamico)
salt