
Bønnepålæg med basilikum og ruccula
Vegansk
Jordens nemmeste bønnepåløg, med et strejf at sydens sol1.
Hæld vandet fra bønnerne og skyl al lagen fra væk.
smid dem derefter over i en skål
2.
Pluk og skyl bassilikumen.
Hak bassilikum og hvidløg.
Put det op i skålen og tilsæt Olie og Tomatpurré
3.
Blend som gjaldt det livet!
- det skal gerne blive en hel ensartet masse
4.
Skyl din ruccula grundigt.
Og hak den derefter i så fine stykker som du gider, inden du smider det op i skålen.
5.
Afdryp dine soltørrede tomater. og hak dem i bitte små tærn
- de kan med fordel allerede købes i tærn, det koster det samme
6.
Rør rundt med en ske indtil ruccula og soltørrede tomater er jævnt fordelte.
Smages til med salt og peber
Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af chris
1 spiseske tomatpurre
2 fed hvidløg
2 spiseskeer olivenolie
1 lille frisk plante basilikum
100g (1 pakke) rucculasalat
100g soltørrede tomater
Salt
peber
stavblender er smart
Skrevet af chris
Ingredienser:
2 dåser røde kidney bønner (400g)1 spiseske tomatpurre
2 fed hvidløg
2 spiseskeer olivenolie
1 lille frisk plante basilikum
100g (1 pakke) rucculasalat
100g soltørrede tomater
Salt
peber
stavblender er smart