Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Bønnepålæg med basilikum og ruccula

Bønnepålæg med basilikum og ruccula

Vegansk

Jordens nemmeste bønnepåløg, med et strejf at sydens sol

1.
Hæld vandet fra bønnerne og skyl al lagen fra væk.
smid dem derefter over i en skål

2.
Pluk og skyl bassilikumen.
Hak bassilikum og hvidløg.
Put det op i skålen og tilsæt Olie og Tomatpurré

3.
Blend som gjaldt det livet!
- det skal gerne blive en hel ensartet masse

4.
Skyl din ruccula grundigt.
Og hak den derefter i så fine stykker som du gider, inden du smider det op i skålen.

5.
Afdryp dine soltørrede tomater. og hak dem i bitte små tærn
- de kan med fordel allerede købes i tærn, det koster det samme

6.
Rør rundt med en ske indtil ruccula og soltørrede tomater er jævnt fordelte.
Smages til med salt og peber


Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af chris

Ingredienser:

2 dåser røde kidney bønner (400g)
1 spiseske tomatpurre
2 fed hvidløg
2 spiseskeer olivenolie
1 lille frisk plante basilikum
100g (1 pakke) rucculasalat
100g soltørrede tomater
Salt
peber

stavblender er smart
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af chris:



Grov bondesalat.